6.9.2013

Un-casual friday: Merrin TET-päivä!

Perjantai-aamu alkoi pissalla keittiön matolle. No mutta hupsista!

Aamusta tehtiin luoksetuloharjoituksia, ja päivän aikana koira oppi hiffaamaan, miten istutaan käskystä. Maahan -käskyä yritettiin, mutta se on vielä aivan hakusessa.

Illalla Janne halusi päästä lenkille ja minun työpäivä venyi - niinpä koira tuli viltteineen leluineen arkkitehtitoimistoon tutustumaan työelämään. Ei siinä aivan kauheasti töitä päässyt tekemään, kun koira viihtyi noin minuutin yhden lelun kanssa, kunnes päätti taas lähteä tutkimaan toimistoa tai muuten elämöimään. Kotona en moiseen mekkalaan tai ympäriinsätepasteluun olisi kauheasti kiinnittänyt huomiota, mutta toimistossa oli niin paljon kaikenlaista johtoa ja ties mitä muuta vaaraa, että ei auttanut kuin hiipiä perässä. Eipä ehkä aivan ole vielä työelämään kypsä tuo elukka. ;)

 

Jossain kohtaa koirasta onneksi loppui akku, ja sainkin puolisen tuntia tehokasta työaikaa - kunnes pomo töistä lähtiessään päätti lahjoa pikkuelukan meetwurstinpalasella. Siinähän se eläin sitten heräsi ja virkistyi - ja samalla rakastui pomoon täysin! Olis niinkun heti ollut valmis lähteen sen matkaan. Siinäpä siis meidän "suhtautuu vieraisiin varautuneesti" -vahtikoira...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki käynnistäsi!