22.9.2013

Seuraa blogia Flipboardissa


Jos käytät tabletilla tai älypuhelimellasi Flipboard -sovellusta, voit seurata blogiamme myös sitä kautta. 

Flipboard on ainakin meidän perheessä ollut suosittu sovellus seurata uutisia, valokuvasivustoja, blogeja ja muuta sosiaalista mediaa. Itse käytän sovellusta sekä puhelimella että tabletilla. Flipboardin voi ladata ainakin androidille Google Play:stä, ja haukatun omenan jengi saa omansa app storesta.


Jos ei homma ole vielä tuttua, tässä ohjeet, miten saat blogimme feedin sovellukseen.

Mene kotinäkymässä (alla) etsintäriville (sivunäkymän yläreunassa) ja kopioi ja liitä sinne blogimme feed-osoite: http://merriadog.blogspot.com/feeds/posts/default
Hakutuloksista valitse bloggerin logolla varustettu Merri-a-dog, ja päädyt alla näkyvään näkymään. Tällä sivulla paina ylähäällä oikealla näkuvän symbolirivin vasemmanpuoleista lippua.Sen jälkeen blogin pitäisikin näkyä omassa sisällössäsi. 


 

Flipboardiin on kätevää koota itseä kiinnostavaa sisältöä eri puolilta nettiä esim. kirjoittamalla aihe hakukenttään...


Flipboard poimii sisältöä google+:ta, facebookista, fb-ryhmistä, twitteristä, you tubesta... you name it. Jos avaat hakutuloksista ylimmän, Flipboardin omalla logolla varustetun, se kokoaa feedin kaikista näistä. Tämän feedin saat sitten omalle sivullesi samasta napista kuin yllä tilasit blogimme feedin. 
Flipboardiin voi luoda omia lehtiä, yksityisiä tai julkisia, jotka on näppärä tapa joko tallentaa sisältöä myöhemmin luettavaksi, jakaa muille tai sekä että. Itselläni on muutama lehti, jonne olen tallentanut matkailuaiheisia muistiinpanoja.

   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki käynnistäsi!