17.9.2013

Astra

On kyllä sosiaalista puuhaa tämä koiratouhu. En ole pitkään aikaan puhunut niin paljoa vieraiden ihmisten kanssa ja tutustunut niin moniin uusiin ihmisiin lyhyen ajan sisällä.

Ensin on tietenkin ne naapurit ja muut koiranomistajat ja -ystävät lähistöllä, jotka tulevat pihalla juttelemaan, mutta sitten on vielä rhodesiankoiran omistajia, joihin ollaan tutustuttu yhteisten koirariehujen merkeissä jonkun rhoden omistajan vinkkaamina. Polkka-mutsin omistaja johdatti meidät yhteen Sannan ja Meerin lauman kanssa, ja kasvattaja Päivi vinkkasi meidät tutustumaan parivuotiaaseen rhodesiankoira Astraan ja omistajaansa Eliisaan.

Mikäs tyyppi se tämä on?


Hei, leikitään?
En tiedä, mikä olisi tilanne jos omistaisi vaikkapa noutajan - vinkkaileeko he uusille pennunomistajille, että siellä toisella puolen Tamperetta on se toinenkin noutaja? ;) Niin tai näin, ainakin rhodepiirit tuntuvat jossain määrin yhteisöllisiltä, ja oikein hyvä niin! Ollaan tutustuttu moneen mukavaan ihmiseen, ja siinä sivussa Merri on saanut leikitystä niin pennuilta kuin aikuisiltakin koirilta.Merri ja lentävä korva.
Upea Astra!


Merrin offset-ridgeOtetaanhan joskus uudestaan!

Kävi vieläpä ilmi, että Astra ihmislaumoineen asuu ihan lähellä meitä, saman kaupunginosan toisella laidalla, melko lähellä työpaikkaani. Ei pöllömpää. Eikä Astra ole ollenkaan pöllömpi leikittäjä meidän pikku natiaselle! 


1 kommentti:

Jätä jälki käynnistäsi!