29.9.2013

Sukulaisissa, osa II: sisarukset

Syyskuun viimeisenä sunnuntaina kasvattaja järjesti B-pentueen pikku piraijoille penturiehan. Ensin harjoiteltiin pikkuisen kontaktikävelyä, ja sen jälkeen koirat päästettiin vapaasti riehumaan. Virtaa, menoa ja meininkiä riitti toista- ellei sitten kolmattakin tuntia!
Merrillä meni leikit parhaiten yksiin pentueen toisen isokokoisemman nartun, maksakuonoisen sijoituspennun Lunan kanssa. Molemmilla oli sirompia tyttösiä rajummat taklausleikit, ja Merri ja Luna päätyivätkin kerta toisensa jälkeen yhteiseen toinen juoksee lelun kanssa ja toinen saalistaa perässä -leikkiin.
Söpöliini Luna! <3Päivi leikittää pentujaKuulkaas jätkät - näin me tehdään! Kuukauden ikäisenä vielä pikkuiselta ja vähän aralta vaikuttanut Bea ottaa tilanteen haltuun.
Anna tänne se rätti!

Riita poikki hei - mä voin ottaa sen!

On tosi ihanaa, että kasvattaja järjestää tällaisia koulutus- ja leikkitapaamisia pentueelle. Tapaamisia on onneksi lähitulevaisuudessa tulossa paljon lisääkin! Oli myöskin erityisen mukavaa saada vertaistukea muilta saman sisarusparven pennunomistajilta. Tietääpähän, ettei se ole yksin meidän elukka, mikä on välillä vähän haastava. ;)

Kasvattaja Päivi ja B-penskat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki käynnistäsi!