25.8.2013

Tokat treffit: Merri 6 viikkoa.

Pennut oli kuusiviikkoisia, kun saimme ystävältäni auton lainaan ja ajelimme kohti Kellokoskea tapaamaan pikku kusiaisia uudestaan. Tokkopa oli ovesta sisään päästy, kun seitsemät pienet nappisilmät kiljui syliin ja huomioo ja pusui ja naskalihampaat kiskoi iloissaan hameenhelmoja. Kyllä, tosi fiksu tyttö lähtee riemunkirjavassa liehuhelmaisessa Desigualissa ja sukkahousuissa moikkaamaan koiranpentuja... Tähän pitää vähän totutella hei!

Melkolailla samaan aikaan paikalle saapuivat myös Riikkis, Pasi ja nuori herra Vinski, jotka olivat tulleet hakemaan Polkkaa takaisin kotiin. Pennut näyttävät tutustuneen aika moneen lapseen jo kasvattajan luona, ei huono juttu ollenkaan. Myös Vinski-herra herätti koirissa suurta kiinnostusta!

Pikku-Merri

Tosiaan, enpä tainnut koiran nimestä vielä mainitakaan. Kuten ehkä arvasitte, Merri tulee Tolkienin Merri -hobitilta. (Joka on kyllä miespuoleinen, mutta eikai se ole niin justiinsa...). Mitä kautta muodostui sitten blogin nimi: Keski-Maan Merri on Meriadok Rankkibuk, ja meidän Merri -koiran blogista noin puolen sekunnin miettimisen jälkeen tuli Merri-a-dog. Saa lausua vaikka suomalaisittain! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki käynnistäsi!