16.8.2013

EnsitapaaminenPalatessamme elokuussa viikon helteiseltä lomareissulta Roomasta hyytävän kylmään Suomeen suuntasimme Kellokoskelle Kennel Feanor'siin tapaamaan 4, 5-viikoisia rhodesiankoira Polkan (Malozi Lalamika) pentuja. Tätä punapantaista mötkälettä Päivi oli suunnitellut meille.


Voiko olla söpömpää! Pikku kakkiainen vaikutti hieman rauhallisemmalta ja hiljaisemmalta kuin seitsenpäisen pentueen vilkkaimmat kaverit. Siitä "rauhallisuudesta" ei kyllä sittemmin pennun kotiuduttua ole nähty jälkeäkään...


Pentueen emä Polkka on itselleni tuttu kolmen vuoden takaa, ja avomiehelle Jannelle heti siitä hetkestä, kun "sijoitusvanhempi" Riikkis vei Poksmonin ensimmäistä kertaa töihin lähes neljä vuotta sitten. Mieheni ja pentumme emän omistaja ovat siis entisiä työkavereita. Polkka ja asuinkumppanimäykyt Maissi ja Papu ovatkin tuttuja vieraita Tampereella "kaupunkilomailemassa". Emän luonne ja metkut oli siis hyvinkin tuttuja etukäteen.


Juuri siksi, tai siitä huolimatta, paha sanoo, mutta Polkan tulevan pennun adoptoimisesta omaksi koiraksemme on enemmän tai vähemmän tosissaan puhuttu Polkkaan tutustumisesta lähtien.  Ei se silti ollut kuin viimeksi viime talvena, kun hylkäsin ajatuksen omasta koirasta. Että ei kai nyt kukaan järkevä ihminen lähde sellaiseen sirkukseen. Mutta tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, mikä lienee lähinnä osoitus mainitun luonteenlaadun puutteesta. ;)
4 kommenttia:

 1. Ihuna!! Pitääpä tulla kyläilemään, kun elo siellä tasaantuu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tulette! :) Vaikka loppuviikosta tai ensi viikolla.

   Poista
 2. Nyt äkkiä lisää tekstiä ja kuvia!!

  VastaaPoista

Jätä jälki käynnistäsi!