16.1.2014

Tuoreruokaa

Merrin täytettyä puoli vuotta siirryttiin syömään nappuloiden rinnalla oikeaa ruokaa. Puolivuotias Merri syö vielä kolme ateriaa päivässä: aamulla ja päivällä se syö nappulaa (Royal Canin Maxi Junior) ja niistä viimeisellä tarjotaan nykyään raakaa lihaa tai kalaa, ja riisistä, ohrasta ja porkkanasta uunissa haudutettua puuroa.

Ehdotus osittaiseen tuoreruokailuun tuli oikeastaan Polkka-mutsin omistajalta Riikkikseltä ja ajatus kuulosti kasvattajankin mielestä hyvältä. Merri oli aika laiha - tuskin mitenkään liian laiha, mutta laiha, ja koska ruokaa kuitenkin annettiin riittävästi ja ulostetta tuli runsaasti, oli kai epäilystä, ettei nappula välttämättä imeydy kauhean hyvin.


Tän täytyy olla hyvä juttu.


Tilasin siis ensalkuun Kennelrehulta yhteensä 10 kg lihaa: 5 kg jauhelihaa ja 5 kg lohta.. Ei kauheen kallista, kun tuo setti maksoi yhteensä 19 euroa, ja riisit ja ohrathan nyt ei maksa juuri mitään. Laiskojen päivien varalle aiomme ostaa Neu:n valmiita ruokapötköjä.

Mutta tästä pakastelihan määrästä päästäänkin uuteen ongelmaan, ja sen nimi on pakastin: meillä on vain yksi jääkaappi-pakastin. Kymmenen kiloa koiranruokaa mahtui sinne mitenkuten, nyt kun kesän pakastemarjoista ei ole juuri mitään jäljellä, mutta ei sinne sitten ihan kauheasti enempää mahdu, eikä mahdu juuri mitään itselle. MÄ HALUUN ARKKUPAKASTIMEN! Tai rivarin jonne mahtuu isompi pakastinsysteemi. Ei oo helppoo! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki käynnistäsi!